Baloane cu heliu pentru orice ocazie

Dress code: Distracție până în zori

 

Petrecerea ta are nevoie de ceva care să o scoată din tipare? Uneori locația face totul, alteori contează oamenii, dar întotdeauna îți amintești atmosfera creată. Știm toate secretele din spatele unui eveniment cu ecou.

Cu noi distracția e în toi. De seara până dimineața sau din zori până în noapte, râdem cu gura până la urechi și ne bucurăm de un eveniment cool, cu baloane cu heliu personalizate și inscripționate. Fii cea mai tare gazdă de petreceri și lasă-ți invitații mască!

Cu ce plecăm la drum?

 

  • Decorarea locației;
  • Aranjamentul mesei principale;
  • Lansari baloane heliu cu led;
  • Arcade organice;
  • Crearea unei zone foto de impact; 
  • Și multe alte lucruri pentru un eveniment de 5*.

Dă cu refresh petrecerilor pe care le organizai până acum și creează-ți un eveniment altfel, cu Balonescu! Bucură-te mai mult de momentele petrecute alături de cei dragi.

Gata! Te-ai hotărât ceea ce vrei și ai deja imaginea de ansamblu. Dar cred că mai sunt câteva elemente la care nu te-ai gândit. Sau poate nu știai că este posibil. Aruncă un ochi și în SHOP,  unde avem toate prețurile de pornire. Găsești acolo inspirație pentru orice tip de petrecere îți dorești. 

La Casa Balonescu, totul se face manual. Ajungem rapid la tine datorită poziționării noastre optime, în Brașov. Programează o vizită pentru a veni și a vedea culorile, sau putem trimite mostre direct la ușa ta. 

Ce zici, te bagi?

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.