Baloane personalizate

Ai ceva de spus? De ce nu pe un balon personalizat?

 

Baloanele latex sunt unele dintre cele mai bune și mai eficiente instrumente de marketing de marcă, pe care banii le pot cumpăra. Promovează-ți brandul, mesajul de marketing sau transmite un mesaj personalizat pentru o aniversare în stil mare. E bine de știut că la Balonescu personalizăm baloane din latex de la o culoare până la policromie.

 

Cu ce plecăm la drum?

 

Trebuie să știi din capul locului: Nouă ne pasă de mediu. Baloanele latex sunt compuse din cauciuc natural, colorate cu pigmenți non-toxici și sunt 100% bio-degradabile. O dimensiune standard a balonului este aproximativ între 28cm și 30cm. Dar noi gândim la scară mare, astfel încât furnizăm o serie de dimensiuni suplimentare într-o varietate uriașă de culori pentru a se potrivi nevoilor tale.

Baloanele folie pot fi  o atingere cu stil pentru orice eveniment. Foliile au avantajul că sunt de lungă durată și vor pluti până la 1 săptămână. Fain nu-i așa? Le stocăm într-o mare varietate de forme și stiluri unice. Ce zici? Imaginează-ți asta: un balon din folie, cu mesajul tău special, livrat într-o cutie, pentru a surprinde pe cineva într-o ocazie specială. Hai, ți-am dat temă de gândire!

Să nu-mi zici mie Balonescu, dacă nu sunt priceput. Imprimarea pe balon din latex este o formă de serigrafie. Ștampilăm o cerneală groasă de cauciuc pe balonul din latex, când este umflat complet. Cea mai mare zonă imprimabilă de pe baloanele se potrivește unui pătrat de 12.5cm . Ține cont de asta pentru a completa cât mai mult lățimea și înălțimea designului tău.

Orice vrei, printăm. Trimite elementele grafice, în format vectorial, la salut@balonescu.ro

Spune DA baloanelor care îți vor scoate din anonimat evenimentul. Ideale pentru: evenimente corporate, ocazii speciale, evenimente promoționale, petreceri private ș.a.m.d.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.