Te vezi mai bine de sus

Servicii exclusiviste pentru companii

Publicitate aeriană

Vrei publicitate pe bune? Aste e șansa ta. Niciun alt mijloc de publicitate nu poate concura cu impactul unui balon cu aer cald, care apare deasupra tuturor. Reclamele pe un balon cu aer cald atrag întotdeauna atenția și fascinează oamenii. Obții vizibilitate mare cu ajutorul unui banner detașabil montat pe anvelopa balonului.

Fii mereu la înălțime! Lansăm baloane publicitare pentru principalele platforme de comunicare utilizate în BTL Marketing, reclame aeriene și promoții, deschideri de magazine și multe altele. :)

Se poate publicitate indoor cu un balon cu aer cald ?

DA! DA! DA! Think outside the box și alege o metodă altfel de publicitate. Am pentru tine un balon - replică, de mică dimensiune, a celui mare. Frățiorul meu mai mic are un diametru de 5 m și o înălțime de 6.5 m. Cu un volum de aer cald de 60 mc, funcționează exact ca baloanele mari prin încălzirea aerului din interior. Se manevrează ușor din telecomanda dedicată.

Aprobările speciale nu sunt o problemă. Este vorba de un zbor captiv fără riscuri. Balonul va fi ancorat în 2 puncte la sol și se va ridica în jur de 15 m.

Spectacolul din aer durează în jur de 30 minute - 60 minute.

De ce funcționează atât de bine reclama pe un balon cu aer cald ?

Cu Balonescu publicitatea este spectaculoasă, atrăgătoare și personalizată fiind, în același timp, sinonimă cu aventura, romantismul și libertatea. Baloanele cu aer cald sunt singurele reclame pe care oamenii le fotografiază.

Statisticile au dovedit că rata de rechemare pentru publicitatea pe un balon cu aer cald este mai mare decât alte forme de publicitate. Este ușor de observat și, fiind pe cer, atrage atenția imediată. Dar lăsând deoparte statisticile. Întreabă-te așa: Câți oameni ar privi un panou publicitar mai mult de câteva secunde sau vor înregistra un anunț TV?

Vrei să ieși din tipare?

Tu știi că afacerea ta merită să fie la înălțime. De aceea alegi întotdeauna doar ce e mai bun. Cere de la publicitatea pe care o faci să te reprezinte și să te așezi în rândul din față.

Ai acum posibilitatea să alegi baloane publicitare controlate radio și pentru interior și cu siguranță obții un moment remarcabil ce va fi pe buzele tuturor mult timp de acum înainte.

Adaugă elementul WOW! Atrage atenția aeriană pentru evenimentul sau afacerea ta cu ajutorul unui balon cu aer cald, controlat radio, personalizat, cu un logo sau un mesaj dinamic al companiei. Completează reclama cu un banner detașabil care poate fi înlocuit pentru diferite ocazii.

Mass-media este în căutare de senzațional

Fac asta de atâta timp încât crede-mă când îți spun: Baloanele cu aer cald sunt de-a dreptul adorate de public, presă și televiziune. Baloanele publicitare atrag garantat atenția, întotdeauna. Apar în numeroase fotografii și videoclipuri sau instigă conversații de genul: ai văzut balonul de ieri?

Imaginile cu baloane rămân în amintirea celor ce le-au văzut mult timp. În comparație cu alte forme de publicitate, aceasta are rezulte mai eficiente și dovedite. Redactorii de ziare și reviste vânează evenimentele la care acestea apar, momentele fiind înregistrate în mod regulat cu fotografii.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.