Botez

Abia acum ├«ncepe distrac╚Ťia

Venirea pe lume a micului omule╚Ť este ├«ntotdeauna un motiv de bucurie. ├Äns─â odat─â cu acest moment ├«ncepe aventura cu adev─ârat. Mi se mai spune Balonescu, z├ónul cel bun, ╚Öi cred c─â fiecare experien╚Ť─â trebuie s─â fie personalizat─â.

├Ämpreun─â facem din botezul copilului vostru un eveniment memorabil. Spiridu╚Öii din atelierul meu au preg─âtit colec╚Ťii speciale de baloane┬á at├ót clasice, c├ót ╚Öi moderne pentru a decora sala. Hai s─â cre─âm ├«mpreun─â o lume de poveste bebelu╚Öului vostru ╚Öi s─â ├«i oferim un start ├«n via╚Ť─â ├«n stil mare.

 

Cu ce plec─âm la drum?

 

  • Decorarea loca╚Ťiei;
  • Aranjamentul meselor;
  • Arcade organice;
  • Crearea unei zone foto de impact;
  • ╚śi multe alte lucruri ├«n func╚Ťie de cerin╚Ťele tale.

 

Imagina╚Ťia e nem─ârginit─â c├ónd vine vorba de perfec╚Ťiunea unui eveniment, iar creativitatea e cea mai bun─â prieten─â. Instala╚Ťiile noastre pornesc de la 200 euro.

Ne lu─âm cele trebuincioase din SHOP, unde avem toate pre╚Ťurile de pornire. Dar voi sunte╚Ťi liberi s─â alege╚Ťi tot ce dori╚Ťi pentru a face din botezul micu╚Ťului un eveniment despre care s─â ├«i povesti╚Ťi cu drag, atunci c├ónd va fi mare.

Totul este realizat manual la Casa Balonescu. Pozi╚Ťionarea ├«n inima ╚Ť─ârii, ├«n Bra╚Öov, ne permite s─â ne deplas─âm u╚Öor oriunde suntem solicita╚Ťi. Sunte╚Ťi ├«ntotdeauna bineveni╚Ťi s─â aranja╚Ťi o programare pentru a veni ╚Öi a descoperi culorile, sau putem trimite mostre direct la u╚Öa voastr─â. Crede╚Ťi-ne, o s─â ias─â un botez ca-n basme!

Acest site folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â c├ót mai bun─â. Prin continuarea navig─ârii sunte╚Ťi de acord cu folosirea acestora.