Colectii

Cu cine călătorește Balonescu?

Balonescu s-a înconjurat de oameni faini, motivați de expresia creativă, care doresc să aibă experiențe frumoase. Sunt cei care vor să ofere un cadou diferit, uneori unicat și personalizat, de ziua unei persoane dragi sau cu ocazia unei aniversari. Pe scurt, prietenii lui Balonescu vor ca baloanele oferite să arate mișto.

De ce să pornești la drum cu Balonescu?

Gașca de baloane ajunge atât în Brașov, cât și în toată țara. Am pus în rucsac colecții speciale din tot ceea ce facem. De la decoruri de mari dimensiuni sau pachete de baloane pentru aniversări la superbe baloane de marcă, am luat în călătoria noastră, baloane pentru toate petrecerile tematice, ocaziile și sărbătorile tale.

Am pentru tine de toate, dar știu ce îți trebuie

La Balonescu nu găsești mașini, nici modă, nici mâncare sau altceva... Dar la magazinul meu găsești cele mai faine baloane, date cu praf de meșteșug ardelenesc. Să fim serioși, când vine vorba de ce-mi place, nu mă gândesc de două ori, sau altfel nu mă cheamă Balonescu.

Baloanele pe care le pun în bagaj sunt extraordinare, toate au calitate superioară și sunt prietenoase cu mediul. Pentru că vreau ce-i mai bun, colaborez cu furnizori precum QUALATEX, BELBAL, ANAGRAM.

Povestea ta începe aici

"Fiecare pachet de baloane din colecțiile Balonescu este impregnat cu spiritul artizanului care l-a creat. Este rezultatul experienței și pasiunii și este conceput în detaliu păstrându-te la fiecare pas în minte, cu nevoia și aprecierea ta. Suntem onorați de rolul nostru în acest proces"

Lasă-te inspirat,
De baloane fermecat!

Lumea lui Balonescu începe într-un magazin online și se continuă alături de tine, prietenul meu, tu cel care iubești experiențele inedite, îți place să faci cadouri și investești mereu în frumos. Bine ai venit într-o lume altfel, pe cel mai accesat site de produse custom made pentru aniversări, nunți și botezuri la rang de artă.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.