Despre Noi

Balonescu

Pasionat de creație și de inovație

A fost odată ca niciodată...

Începem povestea noastră cu o idee nebună și o serie de evenimente fortuite care au urmat-o. Astfel că, din iunie 2014, după 15 ani în care am activat în industria evenimentelor, să ia naștere Balonescu. Proiectul nostru ambițios avea să răspundă tuturor acelor care își doresc experiențe unice, care investesc în frumos și sunt oameni creativi. Spre bucuria copiilor noștri, Alexandru și Teodora, am dezvoltat continuu conceptul spre ceea ce este astăzi.

Călătoria noastră se bazează pe experiență

Balonescu își trage puterea din inima familiei mele și a experienței avute în domeniul organizării evenimentelor. Împreună cu echipa mea am adus zâmbetul pe buze a sute de clienți atât din zona corporate, cât și din zona de evenimente private. Petrecerile organizate de noi sunt încă subiecte de discuție și rememorate cu drag.

Am continuat astfel să lucrez cu agenții de PR de nivel superior, lucru ce mi-a oferit o înțelegere amplă a cerințelor evenimentelor în desfășurare - și nevoia de a implementa experiență avută în proiectul Balonescu.

Cum îți poate schimba Balonescu evenimentul?

Cere mai mult de la petrecerea ta și impresionează-ți oaspeții. Noi te ajutăm de la stabilirea tematicii, planificarea evenimentului și decorarea sălii așa cum îți dorești. Creează o atmosferă unică pe care toți o vor aprecia.

Avem tot ce trebuie pentru un eveniment memorabil:

  • Consultanță în materie de design pentru nunți, evenimente și petreceri;
  • Baloane publicitare;
  • Zboruri cu balonul cu aer cald.
"Vreau un balon. Un balon mare, un balon imens, în care să-mi pun toate gândurile" (Elena Găină)

Lasa-te inspirat, de Balonescu impresionat

Balonescu este un magazin online dedicat persoanelor care iubesc să aibă experiențe frumoase, persoanelor care iubesc să ofere cadouri și care iubesc ineditul și frumosul. Dar mai mult decât atât, Balonescu este probabil, cel mai accesat site de produse custom made pentru petreceri cool și moderne.

Creăm experiențe

Cu ajutorul decorurilor noastre cu baloane creăm spații vii, dar și intime adăugând culoare, textură și lumină în orice cameră sau în zonele din aer liber. Lucrăm pentru a surprinde starea de spirit, împărțind evenimentul tău în spații organice, astfel încât momentul tău special să aibă o ambianță intrigantă. Fie că este vorba despre ceva sofisticat, distractiv, retro sau futurist, te ajutăm să definești conceptul și să oferi o temă memorabilă.

Echipă faină și cu drag de muncă

La Balonescu, există întotdeauna cineva disponibil pentru a discuta despre proiectul tău. Echipa noastră este mereu activă, pregătită pentru a se asigura că termenele sunt respectate, astfel încât să te relaxezi, știind livrarea către evenimentul tău va fi efectuată în cel mai scurt timp și la termenul stabilit.

Gândire flexibilă

Ne pliem pe fiecare eveniment și empatizăm cu fiecare persoană pe care o cunoaștem. Înainte de afi parteneri, în noi găsești un prieten căruia îi poți spune orice idee ai avea pentru organizare. Te ascultăm și te sprijinim cu fiecare detaliu astfel încât rezultatul final să fie spectaculos. Împreună punem totul cap la cap și garantăm momente magice.

We’re National

Azi în Brașov, mâine în toată țara!

Suntem din Brașov, dar ne place să călătorim. Așa că, lucrăm la idei cu tine astfel încât să le putem implementa în toată România. Gașca noastră vine la tine cu decorurile și instalațiile de baloane astfel încât nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

Indrazniti sa traiti o experrienta diferita
Putem povestii ore intregi și chiar zile, experiențele noastre și momentele de neuitat cu clienții noștri, dar ceea ce ne face cu adevărat fericiți este valoarea adăugată enimentelor de mai jos

Fii inspirat să-ți imaginezi o experiență uimitoare

Aici, la Balonescu, ne place să facem lucrurile imposibile, posibile. Ne strângem pentru a concepe noi și noi idei pentru evenimente, ne regăsim plini de forță în ceea ce proiectăm cu pasiune de atâția ani și nu ne imaginăm făcând altceva.

Pentru voi, toţi, pentru care am prestat diverse servicii, un mare MULŢUMESC

Ps. Cu drag va recomandam sa accesati si linkul partyday.ro este agentia noastra de creatie si implementare evenimente

Cum e viata acasa la Balonescu:

Petrecem mult timp împreună. De sărbători cu “cruce roşie” avem liber jumătate de zi. Se râde mult. Se munceşte mult. Avem o Catelusa ciobanesc german Za-Za şi 4 peşti fără nume.

Ps. Daca ai ajuns pana aici e bine :) si iti multumesc, asa ca daca ne suni si ne spui ca pe catelusa noastra o cheama Za-Za ai de la noi 10 baloane cu heliu free of charge sau moca ca e acelasi lucru.

WhatsApp Telefon
Contact rapid
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.