Work in progress #Followyourdreams

Hei,

Te-am cucerit deja ?

One more click sa ducem povestea la sfârșit!

Îndrăznește să trăiești o experiență altfel alături de noi

Tu știi ce îți dorești. De asta ești aici.

Toți oaspeții tăi vor spune WOW. Și avem și dovezi. Mai jos găsești o parte din lucrările Balonescu pentru clienții săi, atât din zona de evenimente private, cât și corporate.

Lasă-ți evenimentul pe mâinile noastre și vei obține acel impact care îl va face să rămână în memoria tuturor. Atât pentru un serviciu specific, cât și pentru organizarea întregului eveniment, la casa Balonescu știm să facem diferența și să-i oferim acea notă de distincție și originalitate pe care o merită momentul tău unic.

Avem povești multe și toate cu happy-end. Experiențele clienților noștri intră în categoria momentelor de neuitat. Dar ceea ce ne face cu adevărat fericiți este bucuria pe care reușim să o aducem prin evenimentele pe care le creăm.

Pentru mai multe detalii despre: închirierea logisticii, realizarea conceptelor și designul de eveniment vizitează site-ul nostru de Organizări evenimente aici.

Corporativ
Baloane personalizate
Aniversari zile de nastere
Botez
Spune DA cu Balonescu
Proiectare si decoratiuni evenimente
Baloane cu heliu pentru orice ocazie
Descopera mai mult
Sedinte foto pentru familie

Bravo! Ai ajuns până aici. Înseamnă că îți place ce vezi. Dacă ți-ai format până acum o idee, hai cu mine în shop. Te voi ghida spre servicile de care ai nevoie, spre alegerea balonului sau cadoului memorabil/perfect.

Dacă ești pretențios și vrei să oferi o experiență premium, dar încă nu știi încă ce-ți dorești, oferă-ți timp... Relaxează-te! Este cel mai important :). Îți recomand să arunci o privire și aici. Am o presimțire că îți va plăcea ce vei găsi.

Vrei să fii ținut la curent cu ultimele noastre lucrări (evenimente) sau produse?

Socializează cu noi.

Ne place, place place :)

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.