Proiectare si decoratiuni evenimente

#Deosebit #TrendingNow #Organizare #Planificare

 

Ai o petrecere privată sau corporate și vrei să-i dai pe spate pe oaspeții tăi? Apelează la o gașcă de oameni creativi. Noi știm care sunt tendințele actuale în materie de distracție și facem din evenimentul tău un titlu de prima pagină.

Oferim servicii complete de organizare. Tu doar spune-ne ce îți dorești și primești. Dacă vrei o petrecere așa cum vezi doar în filme, Balonescu are soluția pentru tine. Suntem oameni pasionați de organizare și planificare, astfel încât niciun detaliu nu scapă. Scrie povestea momentului tău special cu noi.
 

Cu ce plecăm la drum?

 

  • Decorarea locației;
  • Aranjamentul mesei principale;
  • Lansari baloane heliu cu led;
  • Arcade organice;
  • Crearea unei zone foto de impact;
  • Și multe alte lucruri pentru un eveniment de 5*.

Creează-ți evenimentul mult visat cu Balonescu! Scrie istorie cu petrecerea pe care o plănuiești și uimește-ți invitații.

După ce stabilim tematica și aflăm ce îți dorești de la petrecerea ta, mergem în SHOP, unde avem toate prețurile de pornire. Alege tot ceea ce îți dorești pentru ca evenimentul tău să fie magic și să fie pe buzele tuturor mulți ani de acum înainte.

Realizăm totul manual la Casa Balonescu. Pentru că ne aflăm în Brașov, ne deplasăm ușor oriunde ai nevoie de noi. Stabilește o întâlnire pentru a veni și a descoperi culorile, sau putem trimite mostre direct la ușa ta.

Ești gata să fii în lumina reflectoarelor?

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.