Sedinte foto pentru familie

Familia ta – tablou de suflet

 

De ce ședințe foto cu baloane?

Momentele cu familia sunt unice. Legăturile cele mai strânse sunt legate între cei dragi și împreună prindeți acele rădăcini puternice care vă vor defini evoluția. Lucrând în decursul timpului cu fotografi pentru diversele noastre proiecte decorative, am ajuns la concluzia că ar fi fain să împărtășim cu voi, la ședințele foto din familie, minunatele noastre baloane.

Bucuria voastră ne inspiră și ne amintește de zâmbetele sincere ale copilăriei. De ce să nu le asortăm în combinații de culori pastel, clasice sau vibrante în funcție de locația sau studioul în care se realizează ședințele foto? Alături de Balonescu obțineți ceva special și unic, cu o mare valoare emoțională despre care vă veți aminti toată viața.

Marchează momentele speciale cu noi.

 

Cu ce plecăm la drum?

 

  • Pachete de baloane cu heliu mici sau mari, personalizate cu diverse mesaje;
  • Un cadru romantic, într-un studiou sau în natură. Un loc aparte special amenajat de noi cu baloane, butaforii sau alte elemente de decor;
  • Tematica ședinței foto va fi  aleasă de comun acord în funcție de locație și tipul evenimentului;
  • Ședințe foto realizate în balonul cu aer cald. Promitem experiențe diferite dincolo de ce înseamnă pentru mulți un balon.

Când vrei să faci un cadou unic despre care să vă amintiți toată viața, alege să investești în frumos. Fii diferit și alege să oferi experiențe. Buget instalări de la 200 euro.

Te bucuri de familia ta și vrei să arăți lumii fericirea voastră. Alege să faci acest lucru prin imagini care grăiesc mai mult decât 1000 de cuvinte. Imortalizează momentele magice pe care le trăiești și savurează fiecare clipă alături de cei dragi. Descoperă în SHOP-ul nostru acele elemente care se asortează veseliei tale. Găsești acolo idei pentru orice tip de ședință foto îți dorești.

Pentru tine, la Casa Balonescu, facem totul manual. Suntem în inima Transilvaniei, în Brașov, așa că ne deplasăm rapid oriunde ai nevoie de noi. Vizitează-ne să vezi ce îți putem oferi sau putem trimite mostre direct la ușa ta.

Scrie povestea voastră în imagini!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.