Spune DA cu Balonescu

ÎN PRIMUL RÂND, FELICITĂRI!

 

A spus DA! Tu nici nu mai știi cum te cheamă de fericire, însă ea deja scoate agenda magică, pe care a ținut-o bine ascunsă, ce cuprinde toate ideile ei despre nunta perfectă. O planifică încă din copilărie, iar acum, când și-a găsit sufletul pereche, își poate da frâu liber imaginației.

Știm cât de special este acest moment. Serios, prețuiți-l, pentru că ziua cea mare se apropie galopând! Baloanele de nuntă sunt un concept relativ nou, sau mai bine spus reinventat într-un stil modern, dar în același timp clasic. Practic, nunta voastră va avea efectul WOW pe care vi-l doriți, dar cu un buget redus. Orice temă aveți în minte, orice culori vă plac, noi vă aducem o paletă mare de opțiuni. La Balonescu totul este despre emoție și despre cum ne raportăm la ea.

Cu ce plecăm la drum?

 

  • Decorarea locației;
  • Aranjamentul mesei principale;
  • Lansari baloane heliu cu led;
  • Arcade organice;
  • Crearea unei zone foto de impact;
  • Și multe alte lucruri pentru o nuntă ca în povești.

 

Spune DA cu emoție și pentru totdeauna, cu Balonescu! Voi sunteți personajele principale din povestea pe care o începeți astăzi. Instalațiile noastre pornesc de la 425 euro.

Cu lista bine trasată, ne îndreptăm spre SHOP, unde avem toate prețurile de pornire. Dar nu vă limitați dorințele și îndrăzniți să visați. O dată în viață răsfățați-vă complet și alegeți tot ce doriți. Important este să vă placă vouă, astfel veți avea un eveniment perfect de care să vă aduceți aminte cu drag când, la bătrânețe, veți povesti la un pahar de vin cât de frumos a început călătoria voastră împreună.

Totul este realizat manual la Casa Balonescu. Ne aflăm în Brașov, astfel că ne permitem să ne deplasăm ușor oriunde suntem solicitați. Vă așteptăm să stabiliți o programare pentru a veni și a descoperi culorile, sau putem trimite mostre direct la ușa voastră. Facem din nunta voastră un eveniment demn de Oscar!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.