Zboară! De sus totul se vede mai clar

Ești pregătit de aventură?

E pură magie. Mi se spune Balonescu, făuritorul de vise. După atâtea căutări ai găsit mediul potrivit pentru un zbor magnific cu balonul cu aer cald în minunata Transilvanie. Călătorim de la răsărit până la apus, alege tu când îți saltă mai tare inima de bucurie. Experimentează un sentiment special de libertate, unul pe care nu l-ai mai trăit în altă parte. Zborul cu balonul cu aer cald este unic și spectaculos și se deosebește de orice altă formă de zbor. Acolo, la înălțime, doar șoaptele flăcărilor te mai trezesc din reverie.

Din coșul cu balon 360 de grade simți pe pielea ta cea mai profundă senzație de libertate în zbor. Momentele petrecute deasupra tuturor sunt artă. Într-o clipă simți mirosurile câmpurilor vaste și pajiștilor tihnite, plutind la o înălțime de câțiva metri deasupra lor, iar apoi, în doar câteva minute, observi peisajul luând forma unei hărți ce se desfășoară sub priviri. Lasă în urmă lumea agitată, ocupată și stresantă, măcar pentru câteva ore.

Hai cu noi într-o călătorie a simțurilor și trăirilor într-un balon cu aer cald și multă voie bună!

De la 175 eur / pers
O experiență de 3 ore

Spre ce orizonturi ne poartă drumul

Vrei să zburăm de la tine din locație ?

După sufletul bun al ardelenilor, depresiunea Brașovului permite zborul cu balonul cu aer cald pe toată perioada anului. Pornim în aventura noastră de la Koa în locații din inima țării, Transilvania, cu siguranță una dintre cele mai pitorești și mai apreciate zone din România.

Cât permite vremea, ne echipăm cu entuziasm și decolăm spre seninul cerului. Zborurile cu baloane sunt operate pe tot parcursul anului, atât vara, cât și iarna. Iarna însă, facem concurență saniei lui Moș Crăciun și petrecem mai mult timp în aer.

Un lucru este sigur: Ne place zborul, așa cum iubim și țărișoara noastră, așa că nu ne dăm în lături de la un zbor în alte părți. Am pus rămășag: Balonescu știe ce te face fericit!

Iaca, așa ne pregătim:

Condiții stabilite pentru zbor

  • situare în afara zonei urbane;
  • dimensiune suprafață de cel puțin 60m x 60m;
  • liber de obstacole (clădiri înalte, fire de înaltă tensiune);
  • nesituat într-un spațiu aerian controlat.

Ține minte însă că zborul cu balonul este o activitate dependentă de vreme și este posibil să nu poată avea loc. În acest caz însă, fii fără griji: garantăm rambursarea 100% în situația în care zborul se anulează din cauza vremii. Sau te reprogramăm să nu ratezi distracția!

Stabilim o zi pe care o sperăm mai potrivită, și te bucuri de toată activitatea ce presupune un total de aproximativ 3h, acestea incluzând zborul de până la 1h.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.